Wij zijn geopend maar werken wel zo veel mogelijk op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 0182-611004.

eyeline-zeiss-12-2017-1_1_20181212_114316

eyeline-zeiss-12-2017-1_1_20181212_114316

Red Dot Award voor Mijn Kijkprofiel van ZEISS

Door De Romph Opticiens 12 Dec, 2018  3060 keer gelezen

Maak thuis uw eigen kijkprofiel

De ZEISS app Mijn Kijkprofiel heeft 27 oktober een Red Dot Aword ontvangen. De jury reikte de Award voor Mijn Kijkprofiel uit in de categorie Communication Design. Met Mijn Kijkprofiel van ZEISS kunt u thuis uw kijkgewoonten analyseren. Daarmee is meteen inzichtelijk welke brillenglazen voor u worden aanbevolen, passend bij u behoeften en kijkgedrag.

Hoe werkt de app?

De eenvoudige app stelt vragen met betrekking tot gezichtsscherpte en individuele levensstijl en kan u daarna adviseren. ‘Mijn Kijkprofiel van ZEISS’ geeft simpel aan met welke moeilijkheden uw ogen geconfronteerd worden in het moderne leven. Uiteindelijk krijgt u een aanbeveling over welke brillenglasoplossing van ZEISS de juiste voor u is. U kunt uw persoonlijke profiel vervolgens uitprinten of als QR-code meenemen naar onze winkel. Wij zullen dan uw ogen meten en u voorzien van professioneel advies op basis van uw zichtbehoeftes en levensstijl.

Kijkgewoonten

Onze kijkgewoonten zijn net zo sterk veranderd als ons dagelijks leven. We besteden gemiddeld enkele uren per dag aan het kijken naar schermen, smartphones enzovoort. We moeten mobieler zijn en veel mensen pendelen en reizen met de auto. De weergave verandert van straat naar navigatie. Dit zijn allemaal nieuwe uitdagingen voor onze ogen, die met Mijn Kijkprofiel door ZEISS zijn vastgelegd. U gebruikt uw ogen elke dag, de hele dag door. Uw ogen en uw zicht zijn even uniek als een vingerafdruk. Door uw levensstijl te begrijpen, kunnen we een beter zicht krijgen op uw ‘Vision Profiel’ en welke glazen het beste zijn voor u.

Controleer nu uw kijkprofiel