Momenteel werken wij alleen op afspraak. U kunt ons daarvoor bellen op 0182-611004.
Onze productie is vertraagd, mogelijk duurt de levering van uw bril langer dan normaal. Excuses voor dit ongemak.

av_deromph-2019_17-lr_1_20200225_113847

av_deromph-2019_17-lr_1_20200225_113847

We zijn weer open!

29 Apr, 2020  1540 keer gelezen

Het is inmiddels duidelijk geworden dat de geldende RIVM-maatregelen voorlopig nog van kracht blijven. Om u toch zo snel mogelijk weer te kunnen helpen zetten wij nu stappen om onze winkel klaar te maken voor de anderhalvemeter-samenleving.

Dit betekent dat wij schermen van plexiglas hebben laten plaatsen in onze oogmeetruimte, bij onze balie en bij onze adviestafel. Ook komt er een desinfectie-tafel bij onze ingang, zodat u bij binnenkomst en vertrek uw handen kunt desinfecteren.

Personal shopping

Om de anderhalvemeter-regel te kunnen waarborgen ontvangen wij onze klanten voorlopig zo veel mogelijk op afspraak. Zo kunt u in alle rust en veiligheid ons prachtige aanbod bekijken, zoals onze zonnebrillen op sterkte. Ideaal nu de zon zich weer regelmatig laat zien.

Let op! Juist in deze tijd is hygiëne erg belangrijk. Vervang daarom op tijd uw lenzen. Heeft u een reparatie nodig aan uw bril? Mail ons een foto zodat wij goed kunnen inschatten wat er nodig is.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel, want door alle maatregelen kunt u nu optimaal profiteren van onze expertise. Ons team heeft namelijk niet stilgezeten de afgelopen weken. De volledige winkel is grondig schoongemaakt, alle collecties zijn up-to-date en alle teamleden hebben hun productkennis bijgespijkerd. Dus als u langskomt krijgt u, uiteraard op afstand, alle aandacht en professioneel advies op maat. Kortom, dit is hét moment om uzelf te trakteren op personal shopping bij De Romph Opticiens.

Openingstijden

Gewijzigde openingstijden Wilt u een afspraak maken? Let dan op onze gewijzigde openingstijden. Vanaf heden zijn wij op dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend.