Corona-update: lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens de crisis.

Wij zien jullie en wij staan voor jullie klaar

Oog voor elkaar

Wij zien jullie en wij staan voor jullie klaar

Corona-update

18 Mar, 2020  317 keer gelezen

Corona-update

In verband met uw en onze gezondheid heeft De Romph Opticiens besloten om de deuren van de winkel te sluiten. Vanaf vandaag, woensdag 25 maart, zijn wij dicht en dat zal zo blijven tot in ieder geval 6 april.

De winkel gaat dicht, maar wij zijn niet gesloten. Voor alle vragen of problemen die u mogelijk heeft op het gebied van oogzorg, brillen of lenzen staan wij voor u klaar. Stel uw vraag telefonisch of per mail, dan kijken wij in overleg met u hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij zullen ons de komende periode flexibel opstellen. Mocht het vanwege een noodsituatie toch nodig zijn om elkaar te zien, dan kunnen we in goed overleg bespreken waar en hoe we dat het beste kunnen doen.

Wat verandert er voor u?
  • Onze winkel is voor klanten gesloten.
  • Op dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00 zijn wij telefonisch bereikbaar.
  • Op maandagen en koopavonden zijn wij telefonisch niet bereikbaar
  • Per mail zijn wij alle dagen bereikbaar. Brillen en lenzen kunnen in overleg opgehaald worden of bij u thuis afgeleverd worden.
  • Het afstellen van monturen kan niet meer.

Zodra het weer verantwoord is om de winkel te openen voor onze klanten en collega’s zullen wij u daarover informeren. Tot die tijd willen wij benadrukken dat ons team telefonisch en per mail voor u klaarstaat. Het team van De Romph Opticiens wenst u veel sterkte toe en wij hopen dat wij u weer snel met een welgemeende handdruk mogen verwelkomen in onze winkel.