Op maandag 28 juni, maandag 5 juli, maandag 12 juli, maandag 26 juli en maandag 2 augustus zijn wij gesloten.

zeissdubbelplus

zeissdubbelplus

Kies met ZEISS voor een voordelige tweede bril

Door De Romph Opticiens 10 May, 2017  1630 keer gelezen

Tijdelijk 50% korting op uw tweede paar zeiss-glazen

Bij De Romph Opticiens krijgt u goed advies, de beste oogzorg en hebben we oog voor u. Wij besteden veel aandacht aan het bepalen van de juiste brillenglazen. Door de vele innovaties zijn er steeds meer glazen beschikbaar voor verschillende doeleinden. Wij laten u hier graag van meegenieten door u een cadeau te geven bij aanschaf van een tweede bril. U krijgt namelijk 1 glas van ons!

U krijgt één brillenglas cadeau bij de bestelling van een tweede bril, binnen een jaar na aanschaf van de eerste.

Er hoeft geen nieuwe oogmeting plaats te vinden, omdat we dat bij uw eerste bril al gedaan hebben. U kunt vrij kiezen in glastypen, zodat u voor elk gebruiksdoeleinde een tweede bril kunt bestellen. Er zijn vele gebruiksmomenten waar een 2de bril van pas komt:

Op kantoor
Voor kantoor en beeldscherm: precieze focus en comfortabel zicht op korte en middellange afstand. De ZEISS Office brillenglazen voorkomen klachten aan hoofd, nek en rug.

Voor schermgebruik
Frisse ogen en stressvrij zicht, zelfs na uren achter uw smartphone, tablet of TV? Speciale ZEISS Digital brillenglazen maken dit mogelijk!

Op de weg
Helder zicht in de auto én in het dagelijkse leven, minder schittering en snellere focus met ZEISS DriveSafe brillenglazen.

Wanneer de zon schijnt
Stralende kleuren, helder contrast en betrouwbare UV-bescherming. Beleef ook op zonovergoten dagen alles met ZEISS Outdoor brillenglazen.

U kunt binnenlopen in onze winkel of een afspraak maken voor vrijblijvend advies. Wij gaan graag op zoek naar de juiste brillenglasoplossing voor u, passend bij uw wensen en behoeften. Dit aanbod geldt alleen op ZEISS glazen. Bij de tweede bestelling wordt één glas niet berekend. Dit is het glas van het goedkoopste paar.