Momenteel werken wij alleen op afspraak. U kunt ons daarvoor bellen op 0182-611004.
Onze productie is vertraagd, mogelijk duurt de levering van uw bril langer dan normaal. Excuses voor dit ongemak.

180724_HEADER-Back2schoo2l

180724_HEADER-Back2schoo2l

Kleurplaatactie

24 Jul, 2018  1882 keer gelezen


Back-2-Schoolweken

Kleurplaatactie


Maak kans op 1 van de 3 Lego-dozen met onze kleurplaatactie.

Back-2-Schoolweken

Scherp zicht is cruciaal voor kinderen om goed mee te kunnen komen op school en daarom luidt De Romph Opticiens de Back-2-School weken in met een kleurplaat en korting op kinderbrillen.

Als specialist op het gebied van oogzorg en kinderbrillen zorgen wij er graag voor dat uw kind met een scherpe blik naar school toegaat en hem of haar niets meer ontgaat. Onze kinderbrillen kunnen tegen een stootje en komen in alle vormen en maten, dus kom snel langs voor een oogmeting of om onze kindercollectie te bekijken.

Kleurplaatactie

Brillo de Beer kan het niet zo goed zien. Zie jij wel de 14 verschillen in de kleurplaat? Omcirkel ze en kleur daarna de tekening zo mooi mogelijk in. Lever hem daarna vóór 15 september 2018 bij ons in de winkel in en maak kans op een van de 3 LEGO-dozen! Je kunt kiezen uit: A LEGO City diepzee helicopter (7-12 jaar), B LEGO Duplo stoomtrein (2-5 jaar) of C LEGO Friends Heartlake Paardrijclub (6-12 jaar). De prijzen zullen op 15 september voor 18.00 uur bekend gemaakt worden in onze winkel en via Facebook. Met de winnaars wordt contact opgenomen.

Download hier de kleurplaat (.pdf) of haal een mooi geprint exemplaar af bij ons in de winkel.


Actievoorwaarden:
Per kind mag er één tekening ingeleverd worden. De deadline voor het inleveren is vrijdag 14 september om 18.00 uur. Inleveren kan bij een van onze medewerkers in de winkel (Koningin Wilhelminaplein 2 in Waddinxveen). Er zijn drie prijzen: LEGO-doos 41126, 60093 en 10874. Op 15 september zullen onze werknemers in overleg 3 tekeningen als winnaar uitroepen. Met de winnaars wordt contact opgenomen via het opgegeven emailadres of telefoonnummer. De prijsuitreiking vindt in overleg met de ouders plaats in de winkel. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De ingeleverde tekeningen blijven eigendom van De Romph Opticiens. De winnende tekeningen zullen (zonder contactgegevens en achternaam) worden gepubliceerd op www.deromphopticiens.nl en Facebook.