Op maandag 28 juni, maandag 5 juli, maandag 12 juli, maandag 26 juli en maandag 2 augustus zijn wij gesloten.

5-SERT-HVTQ_1

5-SERT-HVTQ_1

5-AVINYO-HVRD_4

5-AVINYO-HVRD_4

5-YORK-HVCO_3

5-YORK-HVCO_3

Kleurrijke monturen van Etnia Barcelona

8 Apr, 2016  2425 keer gelezen

Het Spaanse brillenmerk Etnia Barcelona is opgericht in 2003 en sindsdien uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende modemerken. De brillen van Etnia Barcelona zijn fris, modieus en kleurrijk. De monturen geven kleur aan je persoonlijkheid! De opvallende collectie die we sinds kort hebben zijn geïnspireerd op het Catalaanse leven in de Mediterrane.

De ontwerpers van Etnia Barcelona zijn pioniers in de studie van kleuren en hun psychologische effecten. Ze creëren eigen kleurenmixen voor de collecties, gebaseerd op combinaties van modetrends, ready-to-wear en kleuren van de Haute Couture.

De monturen worden vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen en metalen. Voor de kunststof monturen selecteert men uitsluitend de mooiste platen en kleuren om die vervolgens in verrassende combinaties en in de meest comfortabele pasvormen te gieten. Voor de metalen brillen hebben de ontwerpers van Etnia Barcelona onder andere gekozen voor aluminium. De speciale manier van aanbrengen van de vaak felle kleuren, geven de brillen een levendige uitstraling die lang mooi blijft.

Kom snel eens langs in onze winkel om de collectie te bekijken. We hebben een mooie selectie monturen voor dames, heren en daarnaast ook zonnebrillen.