Momenteel werken wij alleen op afspraak. U kunt ons daarvoor bellen op 0182-611004.
Onze productie is vertraagd, mogelijk duurt de levering van uw bril langer dan normaal. Excuses voor dit ongemak.

20180419A5flyerLadiesNight_vz_insta

20180419A5flyerLadiesNight_vz_insta

Ladies Night Van Beynum

Door De Romph Opticiens 4 May, 2018  2193 keer gelezen

Ladies Night Van Beynum wordt leukste ooit

Op woensdag 16 mei organiseert Volkswagen-dealer Van Beynum speciaal voor dames een gezellig avondje uit. Die avond is de nieuwe showroom aan de Burgemeester van Reenensingel 117 in Gouda het sfeervolle decor van de Ladies Night waarin De Romph Opticiens en zo’n 20 andere exposanten demonstraties, proeverijen en verkoop van allerlei artikelen verzorgen. De entree, kans op een weekend gratis rijden in een luxe auto, een drankje, hapje en heel veel meer zijn gratis en voor 'Ladies only'. Vooraf aanmelden via www.vanbeynum.nl/ladiesnight wordt aangeraden.

Wordt het een VW Golf of toch een Jurassic Golf? Ga jij voor hippe haarmode of trendy teenslippers? Proef je liever zoet, zout of toch zuur? Kies je voor een stoere zonnebril voor buiten of een strakke zonwering voor binnen? En wat dacht je van een lollige foto van jou en je vriendin(nen)? Doe het Selfie!

Dit en heel veel meer valt te beleven tijdens de Ladies Night op woensdagavond 16 mei bij Volkswagen-dealer Van Beynum in Gouda. Het belooft een gezellige vriendinnenavond te worden, terwijl de mannen thuis of elders genieten van een hopelijk spectaculaire finale van de UEFA Europa League.

Vanwege de te verwachten drukte worden bezoekers verzocht om zo mogelijk op de fiets naar de showroom te komen. Auto's kunnen het beste op het terrein aan de overkant van de showroom, achter de restaurants De Beren en KFC, bij kantoorgebouw De Schotel aan de Harderwijkweg 3-11 worden geparkeerd. Kijk voor meer informatie op www.vanbeynum.nl/ladiesnight.