Momenteel werken wij alleen op afspraak. U kunt ons daarvoor bellen op 0182-611004.
Onze productie is vertraagd, mogelijk duurt de levering van uw bril langer dan normaal. Excuses voor dit ongemak.

deromph-nachtlenzen2

deromph-nachtlenzen2

Nachtlenzen actie

Door De Romph Opticiens 6 Feb, 2018  3993 keer gelezen

Overdag scherp zien zonder bril of lenzen?

Dat kan met Nachtlenzen®

Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kan je dan scherp zien zonder bril of lenzen.

Nachtlenzen zijn daarmee een goede oplossing als je last hebt van je lenzen, door bijvoorbeeld droge ogen, hooikoorts of vuiltjes achter je lens. Doordat je overdag geen lenzen draagt, heb je hier dus geen last van. Maar ook tijdens het sporten of op vakantie zijn Nachtlenzen ideaal. Nachtlenzen geven je comfort en vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, namelijk als je wakker bent.

Zijn Nachtlenzen ook wat voor jou? Loop eens bij ons binnen en vraag naar de mogelijkheden!

Vanaf €34,50 per maand. Inclusief oogzorg, vloeistof en lenshouder

+ Gratis ontbijt op bed

Laat voor 31 maart 2018 Nachtlenzen aanmeten, dan zorgen wij dat er een gratis ontbijtje wordt thuisbezorgd! Je maakt dan ook direct kans op één jaar lang gratis Nachtlenzen!

Bij ons altijd inclusief specialistische oogzorg

Wij hebben het beste voor ogen. Bij een oogmeting maken wij indien nodig foto’s van de binnen en buitenkant van je ogen. Hiermee kunnen wij de gezondheid van je ogen goed in de gaten houden.

De optometrist die wij in huis hebben kan je ogen verder kan onderzoeken om eventuele oogafwijkingen en oogziektes op te sporen.

Actievoorwaarden: Klanten die tussen 6 februari en 31 maart 2018 een compleet pakket Nachtlenzen laten aanmeten maken kans op 1 jaar gratis Nachtlenzen. Let op, dit betreft het Nachtlenzenpakket dat u volgend jaar nodig heeft. Deze prijs is niet inwisselbaar voor een ander product of contanten en ook niet overdraagbaar aan derden. De Romph Opticiens kiest de winnaar d.m.v. loting. Iedereen die tussen 6 februari en 31 maart 2018 Nachtlenzen laat aanmeten ontvangt daarnaast één ontbijtje, geleverd via de ontbijtservice.