Momenteel werken wij alleen op afspraak. U kunt ons daarvoor bellen op 0182-611004.
Onze productie is vertraagd, mogelijk duurt de levering van uw bril langer dan normaal. Excuses voor dit ongemak.

home_region_selector_resize

home_region_selector_resize

Serengeti in het zonnetje

Door De Romph Opticiens 25 May, 2018  1581 keer gelezen

Serengeti in het zonnetje

Met de zomervakantie in het vooruitzicht en de zonnebrillenacties die wij momenteel hebben lopen, is het een goed moment om een bijzonder zonnebrillenmerk in het zonnetje te zetten: Serengeti.

Serengeti is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in oogbescherming. Begin jaren 80 stond het bedrijf nog aan de rand van de afgrond, maar vandaag de dag is het zonnebrilmerk ongekend populair en staat de naam garant voor oogbescherming.

Polariserend

De belangrijkste beschermende technologie is de polariserende filter die ze aanbrengen in hun glazen. Wie regelmatig op de weg zit is bekend met de gevaarlijke gevolgen van zonlichtreflectie op de weg, in het water, in spiegels of simpelweg door een laagstaande zon. Voor u het weet bent u voor een paar seconden verblind en dat is op een snelweg levensgevaarlijk.

Dankzij de polariserende filter wordt de schittering verwijderd, zodat u geen risico loopt op verblinding. Bovendien wordt daardoor ook de spanning en vermoeidheid verminderd van uw ogen, want die hoeven minder hard te werken voor scherp zicht. Ook wordt vrijwel 100% UVA en UVB-straling tegenhouden. De zonnebrillen van Serengeti zijn dan ook niet voor niks populair bij piloten.

Ter land, ter zee en in de lucht

Om ervoor te zorgen dat hun zonnebrilglazen optimale bescherming bieden ongeacht de weersomstandigheden doet Serengeti uitvoerig research en ontwikkelen ze zelf nieuwe technologie├źn zoals meekleurende glazen, anti-blauw licht en spectrale controle. De glazen zijn daarnaast vaak gemaakt van keihard en krasbestendig mineraal glas. Ook zijn ze aan de binnenkant ontspiegeld tegen schittering van de achterzijde. Dus of u nu gaat rijden, ski├źn, vliegen, varen of golfen, Serengeti heeft voor elke situatie de juiste glazen.

Heeft u interesse in een zonnebril van Serengeti of zou u graag een model passen? Kom dan langs bij ons in de winkel of maak via onze website een afspraak. Onze deskundige opticiens helpen u graag bij het kiezen van de zonnebril die het beste bij u past.