Momenteel werken wij alleen op afspraak. U kunt ons daarvoor bellen op 0182-611004.
Onze productie is vertraagd, mogelijk duurt de levering van uw bril langer dan normaal. Excuses voor dit ongemak.

image22

image22

Silhouetteweek winnaar

Door De Romph Opticiens 21 Feb, 2018  1892 keer gelezen

Winnaar bekend Silhouetteweek

Aan het einde van 2017, tussen 30 november en 2 december om precies te zijn, hielden wij een speciale Silhouetteweek waarin dit stijlvolle merk centraal stond.

Zo hadden wij de gehele Silhouettecollectie in huis, konden klanten persoonlijk briladvies krijgen van een professionele Silhouette Eyewear consulente én konden onze klanten kans maken op een gratis tweede Silhouette-bril.

Mevrouw A. Ruitenburg was de gelukkige winnaar en zij heeft haar prijs inmiddels in ontvangst genomen. Ruitenberg was erg tevreden over de hulp die ze kreeg bij het uitzoeken van de eerste bril, dus de gratis tweede bril kwam als een aangename kers op de taart. 'De aanschaf van een nieuwe bril is vaak een kostbare uitgave, dus toen ik gebeld werd dat ik mijn nieuwe bril op kon halen, werd ik verrast door het feit dat ik, kosteloos, een tweede exemplaar uit mocht kiezen. Geweldig, ik ben er heel blij mee!', laat mevrouw Ruitenburg desgevraagd weten.

Wij zijn ook erg blij dat we een klant hiermee hebben kunnen verrassen en kijken uit naar de volgende actie. Wilt u ook kans maken op een mooie prijs? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.