Op maandag 28 juni, maandag 5 juli, maandag 12 juli, maandag 26 juli en maandag 2 augustus zijn wij gesloten.

https://deromphopticiens.nl/uploads/deromph_opticiens_uitverkoop_1_20151209_120612_20171121_103137.png

Vergoeding voor uw bril of lenzen

Door De Romph Opticiens 21 Nov, 2017  1701 keer gelezen

Een vergoeding voor uw bril of lenzen, hoe zat dat ook alweer?

Een vergoeding van een bril of een paar lenzen door uw basisverzekering is alleen mogelijk wanneer er sprake is van een medisch noodgeval. Voor 'gewone' brillen en lenzen zult u een beroep moeten doen op een aanvullende zorgverzekering.

Welke kosten krijg u vergoed?

Wanneer u een aanvullende zorgverzekering heeft, dan kunt u een vergoeding krijgen voor het montuur en de glazen van uw bril. Alleen een montuur wordt niet vergoed. Een zonnebril zonder sterkte wordt niet gedekt en bij lenzen worden alleen de lenzen vergoed, niet de lenzenvloeistof. Daarnaast vallen ook kosten die gemaakt worden door controles, aanmeten van een bril of eventuele accessoires buiten de dekking.

Hulp nodig?

Bij De Romph Opticiens bent u altijd van harte welkom en kunt u altijd een van onze deskundige medewerkers aanspreken. Wij denken graag met u mee over wat voor uw specifieke situatie de juiste aanpak is. Indien gewenst kunnen wij ook alles voor u uit handen nemen zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Meer weten?

Kom dan eens langs bij ons in de winkel of lees onze volledige uitleg over de vergoeding terug op onze website: http://deromphopticiens.nl/vergoeding/