Glazen van Zeiss

Goed bekeken

Glazen van Zeiss

ZEISS brillenglazen

Het beste voor uw gezichtsvermogen

ZEISS brillenglazen

Glazen

De Romph Opticiens heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. In de eerste plaats is de bril een hulpmiddel en moet het u haarscherp laten zien. Goede glazen zijn daarom onmisbaar. In een gesprek bepalen wij welk soort glazen passen bij uw kijkgedrag en behoeftes.

Wilt u persoonlijk advies over welke glas bij u past? Kom dan langs in onze winkel.

Enkelvoudig glas

Dit zijn glazen die over het gehele glas dezelfde sterkte hebben. Geschikt om weer van dichtbij of op afstand scherp te zien.


Multifocaal glas

In multifocale glazen zijn verschillende sterktes verwerkt. Deze zijn voor u geschikt als u zowel voor dichtbij als voor veraf weer goed wilt zien.

Computerglas

Een normale leesbril bereikt alleen de 40 cm scherp zicht. Ideaal voor het lezen van een boek. Een computerscherm staat echter op een verdere afstand. Computerglas rekt de leesafstand tot 80cm. Daardoor kunt u langer en comfortabeler werken op uw computer, tablet of smartphone

Mijn kijkprofiel

Analyseer thuis op de bank uw kijkgewoonten

Mijn kijkprofiel

ZEISS brillenglazen

Het juiste brillenglas voor elke situatie.

ZEISS brillenglazen
carl-zeiss-vision-eyeglass-lenses_476x168


Over ZEISS

Het productaanbod van ZEISS biedt een breed scala aan oplossingen op het gebied van brillenglazen. Wat het zichtprobleem ook is, bij ZEISS vinden we gegarandeerd het gewenste product. Dunne of lichte brillenglazen, correctie voor speciale afstanden, speciale filters of behandelingen voor een beter zicht met meer comfort: ZEISS heeft altijd een oplossing op maat.

ZEISS biedt:
- Unifocale brillenglazen
- Multifocale brillenglazen
- Officelens brillenglazen
- Digital Lenses
- Sportbrillenglazen
- Speciale brillenglazen
- DriveSafe Brillenglazen


ZEISS UV bescherming

ZEISS heeft heldere brillenglazen ontwikkeld die dezelfde bescherming bieden als hoogwaardige zonnebrillen én biedt vanaf heden de garantie dat alle kunststof ZEISS-glazen volledige bescherming bieden tegen UV-straling.