Wij zijn geopend maar werken wel zo veel mogelijk op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 0182-611004.

Passend advies

van onze specialisten

Passend advies

Etnia Barcelona

Kleurrijk en modieus

Etnia Barcelona

Silhouette Titan Minimal Art

Maar 1,8 gram 'zwaar'!

Silhouette Titan Minimal Art

Prada

Elegant en luxe

Prada

Onze merkbrillen

Gaat u voor een stevige Oakley? Een comfortabele en ingetogen Silhouette? Of juist voor een kleurrijke en opvallende Matttew?

Wat u ook kiest, dankzij onze zorgvuldig samengestelde merkbrillencollectie weten wij voor iedereen de juiste bril te vinden.

Wij houden onze collectie altijd fris en up-to-date. Kijk verder op deze pagina voor een korte indruk van onze collectie of kom langs bij ons in de winkel en probeer ze zelf uit.

Etnia Barcelona

Etnia Barcelona

Geboren vanuit traditie en volwassen geworden in een moderne metropool. Etnia Barcelona vertaalt de gelijknamige Catalaanse stad door naar hun monturen: mediterraans, kleurrijk en rebels.

Prada

Prada

De naam Prada staat gelijk aan luxe, klasse en status en die kenmerken zijn terug te zien in het ontwerp van de brilmonturen. Dankzij de stijlvolle ontwerpen en elegante details zijn de brillen van Prada ware trendsetters.

Ray-Ban

Ray-Ban

Klassiek én modern, dat is Ray-Ban. 'Never hide' is het motto en dat is ook zeker niet nodig met de monturen van Ray-Ban. Kwaliteit gegarandeerd!

Traction

Traction

Stijlvolle, frisse en vooral opvallende monturen, volledig met de hand ontworpen, daar staat het Franse Traction al meer dan 140 jaar bekend om. Voor de paradijsvogels onder ons.

Onze merken

deromph-merken_1_20180314_095947

Glazen

We leveren onze brillen met de glazen die bij uw kijkgedrag passen. U heeft daarin verschillende opties:

Multifocaal
Enkelvoudig
Computerbril
Autobril

Meer over glazen

AV_deRomph_opticiens_Adriaan_Verhoeven_fotografie_14