Wij zijn geopend maar werken wel zo veel mogelijk op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 0182-611004.

Liever geen bril?

Dan zijn contactlenzen de perfecte uitkomst voor u! Kom nu langs voor een vrijblijvende meting en advies!

Liever geen bril?

Lenzen

Bij De Romph Opticiens geloven we niet alleen in de lens, maar vooral in de lensdrager. Onze contactlensspecialisten helpen u graag met de beste oplossing voor u en uw ogen.

Met ons lensplan hebt u altijd op tijd uw nieuwe lenzen in huis. Daarnaast bieden wij onze pakketten altijd aan inclusief oogzorg én ontvangt u extra kortingen.

Daglenzen

Daglenzen zijn zachte super-dunne lenzen die een heel hoog draagcomfort bieden.De lenzen worden elke dag vervangen en hebben dus geen reinigingssysteem. Daglenzen zijn al te verkrijgen per doosje (In een doosje zitten 30 stuks.).

Maandlenzen

Maandlenzen zijn de meest gedragen lenzen wereldwijd. Deze lenzen kunnen ongeveer 30 dagen gedragen worden en dienen dan vervangen te worden. Maandlenzen worden geleverd in half jaar pakketten. U krijgt dus zes lenzen per oog mee. De meeste halfjaarpakketten hebben wij op voorraad en kunnen direct meegenomen worden.

Harde lenzen

Harde contactlenzen bieden uw ogen veel zuurstof en een scherp beeld. De lenzen zijn hard en zuurstofdoorlaatbaar en zijn minder kwetsbaar dan zachte lenzen. Voor harde contactlenzen is een zeer persoonlijke aanpassing vereist.

Multifocale lenzen

Om de juiste oplossing te vinden om scherp te zien op alle afstanden is soms een ware speurtocht. In brillen en lenzen zijn hiervoor verschillende manieren voor maar welke past bij u? Om het antwoord op deze vraag te vinden dient er een een persoonlijke meting gedaan te worden. Stap hiervoor gerust eens binnen.

DeRomph-nachtlenzen3

Nachtlenzen®

Overdag scherp zien zonder bril of lenzen? Dat kan met Nachtlenzen®! Deze lenzen corrigeren je ogen namelijk wanneer je slaapt. Met Nachtlenzen heb je overdag dus geen last van droge ogen of vuiltjes achter je lens. Ook voor fanatieke sporters en mensen met hooikoorts kan het de ideale oplossing zijn.

Nachtlenzen raken eigenlijk niet je ogen, ze drijven op je traanfilm. Daar voel je helemaal niets van. In principe moet je ze elke nacht dragen, maar als je een keertje een nacht vergeet of overslaat is dat geen probleem. Zodra je stopt met het dragen van Nachtlenzen keren je ogen terug naar hun oorspronkelijke vorm.

Zijn Nachtlenzen echt wat voor jou? Loop eens bij ons binnen en vraag naar de mogelijkheden!