Over ons

Wij hebben het beste voor (uw) ogen

Over ons

Over ons

Kijk ons nou!

Over ons
https://deromphopticiens.nl/uploads/de_romph_035_1_20151214_105530.jpg
https://deromphopticiens.nl/uploads/de_romph_013_1_20151214_105154.jpg
https://deromphopticiens.nl/uploads/de_romph_007_1_20151214_105228.jpg
https://deromphopticiens.nl/uploads/de_romph_014_2_20151214_105155.jpg
https://deromphopticiens.nl/uploads/de_romph_025_1_20151214_105216.jpg

Over De Romph Opticiens

Even voorstellen

In 2005 is Frits samen met zijn vrouw Marina de uitdaging aangegaan en samen zijn ze De Romph Opticiens gestart. Na jaren als opticien en contactlens-specialist ervaring te hebben opgedaan, was een eigen zaak een droom die uitkwam. Al vanaf het begin staan service en kwaliteit (en goede koffie) centraal bij De Romph Opticiens.

Inmiddels is er veel veranderd bij De Romph Opticiens: het personeelsbestand is groter geworden en daarmee werd een uitbreiding naar het naastgelegen pand noodzakelijk. Met elkaar vormen wij een mooi familiebedrijf waar we maar wat trots op zijn. Graag heten wij u van harte welkom.

toenennu
overons-1

Bart de Romph

Hallo, ik ben Bart en dankzij mijn vader is het vak van opticien mij met de paplepel ingegoten. Na mijn opleidingen tot Opticien Manager en Optometrist ben ik het familiebedrijf ingegaan. Optiek is een lekker afwisselend vak waarbij je elke dag weer voor nieuwe uitdagingen komt te staan. Het is heerlijk om mensen tevreden en blij te zien met hun nieuwe bril of lenzen. Dat is mijn passie en daar ga ik voor!

Frits de Romph

Hallo, ik ben Frits. Begin 2005 ben ik samen met Marina, mijn vrouw, de uitdaging aangegaan door samen een optiekbedrijf te starten. Al meer dan dertig jaar weet het vak mij te boeien door zijn afwisseling en uitdaging. De klant verbaasd laten staan over het scherpe zicht met zijn of haar nieuwe bril of lenzen, daar werk ik voor!

Jeannette van Bergen

Hallo, ik ben Jeannette en ik heb alweer heel wat jaren ervaring in de optiekwereld. Sinds juli 2014 mag ik het De Romph Team versterken als opticien en contactlensspecialist. Ogen opmeten en lenzen aanpassen vind ik prachtig. Met mijn achtergrond als illustratief vormgever vind ik het werken met vorm, styling en kleur in de brillenmode elke dag weer een feestje.

overons-2

Thera Groenewegen

Hallo, ik ben Thera. Per juni 2016 ben ik het De Romph-team parttime komen versterken. Het optiek vak vind ik nog steeds geweldig. Het is een zeer divers en creatief beroep door zowel de techniek als de mode aspecten die erbij komen kijken. Elke werkdag is genieten en vol uitdaging. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten en te mogen adviseren. Een gelukkige en tevreden klant, daar doe ik het voor. De koffie en thee staan voor u klaar.

Marlize Paans

Mijn naam is Marlize. Eén dag in de week volg ik de optiek opleiding aan het ROC Zadkine te Rotterdam. Voor de rest van de week maak ik deel uit van het gezellige team van De Romph Opticiens. Door deze leuke mix leer ik de theorie op school direct in de praktijk te brengen. Ik kijk er naar uit om straks iemand van A-Z te kunnen adviseren bij de aanschaf van hun bril.

Remco de Romph

Marina de Romph

Hallo, ik ben Marina. Samen met Frits heb ik in 2005 De Romph Opticiens opgericht. Als gastvrouw ontving ik de gasten en adviseerde waar ik kon. Door de groei en uitbreiding van het bedrijf ben ik mijzelf meer gaan focussen op de administratieve kant hetgeen waar ik van origine voor opgeleid ben. Dat doe ik drie dagen per week met enorm veel plezier.

lightfortheworld

Light for the world

LIGHT FOR THE WORLD is een ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor bestrijding van vermijdbare blindheid en voor inclusie van mensen met een handicap in ontwikkelingslanden. De stichting is opgericht in 1982 en actief in negen landen in Afrika en Azië. De projecten worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met lokale partnerorganisaties voor een duurzaam resultaat.

www.lightfortheworld.nl

TWOBILLIONEYES

Wij doen mee met het programma Een bril voor een bril van stichting TWOBILLIONEYES. Voor elke bril die wij verkopen, doneren wij er een. Er zijn brillen op sterkte nodig. Heel veel brillen. Hoe realiseer je dat? De stichting TWOBILLIONEYES FOUNDATION heeft de oplossing: een betaalbare, sterke en mooie bril. Klaar in 10 minuten!

www.twobillioneyes.org

2be_bew_2390kopie-lr_2_20180109_092501
2be_bew_0595kopie-LR
2be_bew_0415kopie-LR
2be_bew_0478kopie-LR
2be_bew_0401kopie-LR
2be_bew_1030kopie-lr_1_20180109_092500