Wordt mijn bril vergoed?

Wij kijken het voor u na

<h1>Wordt mijn bril vergoed?</h1>

Vergoeding voor uw bril of lenzen


Wordt een bril vergoed door uw basisverzekering?

Een vergoeding van een bril of een paar lenzen door uw basisverzekering is alleen mogelijk wanneer er sprake is van een medisch noodgeval. Voor 'gewone' brillen en lenzen zult u een beroep moeten doen op een aanvullende zorgverzekering.

Welke kosten worden vergoed?

U kunt een vergoeding krijgen voor het montuur en de glazen van uw bril. Alleen een montuur wordt echter niet vergoed. Een zonnebril zonder sterkte wordt niet gedekt en bij lenzen worden alleen de lenzen vergoed, niet de lenzenvloeistof.

Daarnaast vallen ook kosten die gemaakt worden door controles, aanmeten van een bril of eventuele accessoires buiten de dekking.

Hoe kunnen wij u helpen?

Om te beginnen vinden wij het geen enkel probleem om even met u mee te kijken of mee te denken over wat voor u de juiste aanpak is. Twijfelt u of het verstandig is om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten, kom dan gewoon eens langs bij ons in de winkel zodat we samen door de mogelijkheden kunnen lopen.

Kan De Romph Opticiens ook alles uit handen nemen?

Jazeker. Als u gebruik wilt maken van een vergoeding dan kunnen wij dat in de winkel nog voor u in orde maken en kunnen wij in de meeste gevallen zelfs het te vergoeden bedrag meteen aan de kassa verrekenen zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

De Romph Opticiens is namelijk aangesloten bij een grote inkooporganisatie en dat zorgt voor een uitstekende relatie met de diverse zorgverzekeraars.

Hoe werkt het?

Het enige wat u hoeft te doen is bij ons langskomen in de winkel! Het grote voordeel is dat u in de winkel direct minder betaalt en daarna zorgen wij voor een correcte declaratie bij uw verzekeraar zodat u dat niet meer hoeft te doen.

verzekeraars_1_20151210_171958

De voordelen

1. Professioneel advies
2. U hoeft zelf niks te regelen
3. De vergoeding wordt vaak direct toegepast
4. Na uw aankoop geen omkijken meer naar de vergoeding

Maak meteen een afspraak!

Wilt u advies of wilt u gewoon gebruikmaken van onze service? Maak dan een afspraak en kom langs. Indien u graag teruggebeld wilt worden voor het maken van een afspraak, vul dan ook uw telefoonnummer hieronder in. Wij hopen u gauw te mogen verwelkomen!

Zorgverzekeraars

Wat wel en wat niet binnen de dekking valt van uw zorgverzekering verschilt per zorgverzekeraar en daarom hebben wij de verschillende zorgverzekeraars hier voor u op een rijtje gezet.

Indien u al een aanvullende zorgverzekering hebt en wilt weten wat er allemaal binnen de dekking valt, dan kunt u hieronder klikken op de naam van uw zorgverzekeraar en dan wordt u meteen doorgestuurd naar de juiste pagina.