Wij zijn geopend maar werken wel zo veel mogelijk op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 0182-611004.

image002

image002

Winnaar Nachtlenzenactie

Door De Romph Opticiens 11 Apr, 2018  1953 keer gelezen

Winnaar Nachtlenzenactie bekend

In februari en maart kregen onze klanten een gratis ontbijtje bij de aanschaf van Nachtlenzen én ze maakten kans op een jaar lang gratis Nachtlenzen. De gelukkige winnaar van die prijs is inmiddels bekendgemaakt: David van Eijk uit Reeuwijk.

Nachtlenzen zijn lenzen die je draagt wanneer je slaapt. Tijdens het slapen corrigeren de lenzen je ogen, zodat je overdag scherp kan zien zonder bril of lenzen. Hierdoor kunnen mensen die graag lenzen willen dragen maar last hebben van droge ogen, hooikoorts of vuiltjes achter de lens, toch weer zonder bril door het leven. Ook tijdens het sporten of op vakantie zijn Nachtlenzen een ideale oplossing.

Het is echter belangrijk om op te merken dat Nachtlenzen niet voor iedereen geschikt zijn. Een contactlensspecialist of optometrist dient eerst te beoordelen of jouw ogen geschikt zijn voor deze speciale lens. De Romph Opticiens heeft deze specialisten in huis, dus wie oren heeft naar de Nachtlens, is van harte welkom bij het familiebedrijf uit Waddinxveen.