Assortiment

Brillen in alle soorten en maten

Bij het uitzoeken van een bril moet u letten op de maat, de pasvorm, het model en de kleur. Wij helpen u graag bij het vinden van bril die bij u past. 

deRomph_kleuradvies_01_2022
deromph_kleuradvies_02_2022_1_20220318_101815

Kleurenanalyse


Heeft u moeite met het kiezen van de juiste kleur montuur?

Wij doen een kleurenanalyse aan de hand van kleuren van seizoenen. Hierbij kijken we naar de teint van de huid, haar en ogen. We trekken hier ±30-45 minuten voor uit.

Door het voorhouden van kleurdoeken laten we zien wat verschillende kleuren doen in het gezicht. De uitkomst van de kleurenanalyse kan worden toegepast bij het uitzoeken van een montuur, maar ook van kleding of sieraden.

We doen dit alleen bij dames en graag zonder make-up om de teint van de huid goed te kunnen bepalen. 

De kosten bedragen €49,-


Cadeautip voor moeders verjaardag of een verrassing voor je vriendin

Filter

Alles

Zonnebrillen

Merkbrillen

Kinderbrillen

Ray-Ban

Klassiek én modern, dat is Ray-Ban. ‘Never hide’ is het motto en dat is ook zeker niet nodig met de monturen van Ray-Ban. Kwaliteit gegarandeerd!

Ray-Ban-kinderen

Klassiek én modern, dat is Ray-Ban. ‘Never hide’ is het motto en dat is ook zeker niet nodig met de monturen van Ray-Ban. Kwaliteit gegarandeerd!

Prada

De naam Prada staat gelijk aan luxe, klasse en status en die kenmerken zijn terug te zien in het ontwerp van de brilmonturen. Dankzij de stijlvolle ontwerpen en elegante details zijn de brillen van Prada ware trendsetters.

Marc O'Polo

Matttew

Preciosa

Serengeti

Joshi

Silhouette

RES/REI

RES/REI is het Latijnse woord voor “het ding” of “het concept”. Het is dus niet gek dat dit brillenmerk altijd op zoek is naar het concept van de perfecte bril. RES/REI gelooft in ambacht en een persoonlijke touch. Daarom worden de monturen van het merk allemaal volledig met de hand gemaakt in Italië, zodat de kwaliteit van iedere bril gewaarborgd kan worden.

Traction

Elle

Etnia Barcelona

Geboren vanuit traditie en volwassen geworden in een moderne metropool. Etnia Barcelona vertaalt de gelijknamige Catalaanse stad door naar hun monturen: mediterraans, kleurrijk en rebels.

Freigeist

Guess

Guess zonnebril

Neubau

Mykita

Tom Tailor

Masunaga

Titan Flex

Lookino en Look@me

Evil Eye

Visibilia Titan