oogzorg

Oogzorg

Specialistische zorg voor uw ogen

Bij De Romph Opticiens stopt de oogzorg niet bij uw bril of contactlenzen. Voor de gezondheid van uw ogen is de optometrist het eerste aanspreekpunt. De optometrist is makkelijk toegankelijk: u kunt er zonder verwijsbrief naartoe.

Specialistische oogzorg

Onze erkende optometrist helpt u graag

Optometrie

U kunt bij onze optometrist terecht voor een onderzoek naar de gezondheid van uw ogen. De optometrist spoort eventuele oogafwijkingen en oogziektes op. Wanneer blijkt dat er verdere medische behandeling nodig is, dan wordt u via uw huisarts doorverwezen. DiabetespatiĆ«nten kunnen naar onze winkel komen in plaats van naar het ziekenhuis. Onze optometrist is lid van het OVN (Optometristen Verening Nederland) en werkt volgens de gedragscode voor optometristen.

Preventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Daarom hechten wij veel waarde aan preventie. Met goede informatievoorziening en professioneel advies kunnen oogproblemen worden voorkomen. Zo kan myopie (bijziendheid) bij kinderen goed worden tegengegaan door ze veel buiten te laten spelen en het gebruik van kleine beeldschermen te beperken. Heeft u behoefte aan advies op dit gebied? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

Kom eens langs in onze winkel

Kennisbank

Informatie over oogzorg

De geheimen van het multifocale glas

Wist u dat alle multifocale glazen gegraveerd zijn? Bent u benieuwd waarom? Wij leggen het graag uit.

Bescherm uw ogen

ZEISS biedt u nu volledige UV-bescherming in alle kunststofglazen