av_deromph-2019_19_2_20210531_113928

Scherp zien

Iedereen een scherpe blik

Bij De Romph Opticiens adviseren we u graag. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing om u scherp te laten zien.

Bril of lenzen

Kiest u voor een bril, contactlenzen of voor een combinatie? Wij helpen u graag bij deze keuze. Er zijn verschillende soorten contactlenzen en ook bij brillen kunt u kiezen uit diverse monturen en type glazen. Voor beiden hebben we een mooi assortiment. In veel gevallen vergoedt uw verzekeraar (een deel van) de kosten. Bekijk hiervoor uw polisvoorwaarden.

Kleuradvies

Bij De Romph vinden we het niet alleen belangrijk dat u weer scherp ziet, maar ook dat het gekozen montuur goed past bij uw uiterlijk en persoonlijkheid. Daarom geven wij ook deskundig kleuradvies zodat uw nieuwe montuur perfect bij u past!

Maatwerkoplossingen

Dankzij onze ervaring en expertise bieden wij ook oplossingen voor onconventionele verzoeken. Zo maakten we voor een kraanmachinist een omgekeerde multifocale bril. Zo kon hij de displays boven zijn hoofd scherp zien én zijn hijslading in de diepte. Heeft u ook een niet-standaard oplossing nodig? Neem dan contact op of kom eens langs in de winkel.

Voor elke verkochte bril doneren wij er een

Wij doen mee met het programma Een bril voor een bril van stichting TWOBILLIONEYES. Voor elke bril die wij verkopen, doneren wij er een. Er zijn over de hele wereld brillen op sterkte nodig. Heel veel brillen. De stichting TWOBILLIONEYES FOUNDATION heeft de oplossing: een betaalbare, sterke en mooie bril. Klaar in 10 minuten!

Maatwerklenzen

Veel alledaagse contactlenzen zijn gemaakt in één bepaalde kromming en kunnen niet in alle sterktes gemaakt worden. Met individuele maatwerk lenzen is dat verleden tijd en is het productieproces volledig omgedraaid. Aan de hand van een goede oogmeting en speciale foto's (topografische opnames) maken we een digitale afdruk van uw ogen. Met alle parameters die we daaruit meten kunnen wij lenzen laten maken die naadloos aansluiten op uw ogen. Hierdoor ervaart u als lensdrager het hoogste draagcomfort en het zuiverste zicht. Maatwerklenzen zijn te verkrijgen in harde of zachte materialen en met of zonder leesgedeelte. Onze contactlensspecialist vertelt u er graag meer over.

Oplossingen

Een oplossing die bij u past

Kinderbrillen

Voor de kleine brildrager hebben wij een ruime collectie kinderbrillen. Daarin is niet alleen rekening gehouden met mode en design maar ook met de kwaliteit en buigzaamheid. Want een kinderbril moet tegen een stootje kunnen.

Enkelvoudig glas

Dit zijn glazen die over het gehele glas dezelfde sterkte hebben. Geschikt om van dichtbij of op afstand scherp te zien.

Multifocaal glas

Verschillende sterktes zijn verwerkt in één glas zodat u zowel dichtbij als veraf scherp kunt zien.

Computerglas

Vergelijkbaar met een leesbril, maar dan aangepast aan de afstand waarop een computerscherm meestal staat.

Daglenzen

Deze zachte superdunne lenzen worden elke dag vervangen en zijn verkrijgbaar van een doosje tot een pakketten voor een halfjaar. Een voordeel is dat de lenzen met de bril afgewisseld kunnen worden of alleen tijdens het sporten kunnen worden gedragen. 

Nachtlenzen®

Overdag scherp zien zonder bril of lenzen? Dat kan met Nachtlenzen®. Deze lenzen corrigeren je ogen namelijk wanneer je slaapt. Met Nachtlenzen heb je overdag dus geen last van droge ogen of vuiltjes achter je lens.

Maandlenzen

Met deze lenzen doet u een maand. Wij leveren halfjaarpakketten, zodat je voor een half jaar ontzorgt bent.

Harde lenzen

Harde, zuurstofdoorlatende contactlenzen zijn minder kwetsbaar dan zachte lenzen maar vereisen een zeer persoonlijke aanpassing.

Multifocale lenzen

Verschillende sterktes zijn verwerkt in één lens zodat u zowel dichtbij als veraf scherp kunt zien.

Aanbod

Wij verkopen o.a. de volgende merken

Rayban
Prada
Marc O'Polo
Vingino
Matttew
Serengeti Eyewear

Kom eens langs in onze winkel

Kennisbank

Informatie over scherp zien

Is mijn (klein)kind bijziend (myopie)?

Myopie, ook wel bijziendheid genoemd, is wereldwijd de snelst toenemende oogafwijking.

De geheimen van het multifocale glas

Wist u dat alle multifocale glazen gegraveerd zijn? Bent u benieuwd waarom? Wij leggen het graag uit.

Glaucoomweek 2021

Deze hele week staat wereldwijd in het teken van glaucoom, een veel voorkomende oogziekte die vooral voorkomt bij ouderen.

De Romph in Hart van Holland

De Romph in het nieuws! Eind oktober berichtte Hart van Holland over de professionele oogonderzoeken die De Romph Opticiens uitvoert. Lees het gehele artikel hieronder.