deRomph_situaties_06_2021

Aangenaam,

Wij zijn het team van De Romph Opticiens

Bij ons kunt u altijd rekenen op oprechte interesse in uw wensen en vragen op het gebied van oogzorg, brillen, monturen en lenzen. Met vakmanschap en persoonlijke aandacht doen wij waar wij goed in zijn: u helpen bij het vinden van de juiste persoonlijke kijkoplossing.

Even voorstellen

In 2005 startte Frits de Romph samen met zijn vrouw Marina in Waddinxveen De Romph Opticiens. Na jaren als opticien en contactlens-specialist ervaring te hebben opgedaan, was een eigen zaak een droom die uitkwam.

Inmiddels is er veel veranderd in ons familiebedrijf: het personeelsbestand is groter geworden en daarmee werd een uitbreiding naar het naastgelegen pand noodzakelijk. Met elkaar vormen wij een mooie optiek waar we maar wat trots op zijn. Graag heten wij u van harte welkom.

Light for the world

We zetten ons in voor mensen met een (visuele) beperking. LIGHT FOR THE WORLD is een ontwikkelingsorganisatie die zich inzet voor bestrijding van vermijdbare blindheid en voor inclusie van mensen met een handicap in ontwikkelingslanden. De stichting is opgericht in 1982 en actief in negen landen in Afrika en Aziƫ. De projecten worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met lokale partnerorganisaties voor een duurzaam resultaat.

Jeannette

Opticien en Contactlensspecialiste

Marlize

Opticien en Kleurstyliste

Marina

Financieel administrateur

Emily

Management assistent

Bart

Optometrist

Frits

Opticien

Remco

Opticien

Thera

Opticien

Joris

Opticien en Contactlensspecialist

Jette

Opticien in opleiding

Kom eens langs in onze winkel